Sunwind – komfort i stugan, båten, husbilen och hemma!

Vårt sortiment från Sunwind av produkter för båtliv, husvagn och husbil kompletterat med komfortlösningar för trädgården och fritidshus med el.

Stugprodukter

Här finns främst produkter för alternativa energilösningar baserade på förnyelsebar energi som sol och vind. Men också praktiska och miljövänliga gasollösningar för matlagning, kyl & frys, varmvatten och uppvärmning. Bland värmelösningarna finns den unika stugvärmaren från Wallas för diesel, som kan styras med smart-telefon eller dator.

Den egenproducerade solvärmaren Solar Air Plus ger stugägaren en kontinuerlig ventilation och underhållsvärme till stugan. Vatten- och toalettlösningar ger ytterligare förbättring av komforten i stugan.

Husvagn/husbil och båt

Med marknadens kanske bredaste sortiment av både standard solpaneler och specifika solpaneler för marint bruk, kan vi erbjuda alternativa energilösningar för det mobila fritidslivet. Vår långa erfarenhet på detta område garanterar en hög kvalitet till attraktivt pris.

Outdoor Living

Sunwind har på senare år blivit en av marknadens ledande aktörer vad gäller gasolgrillar och andra Outdoor Living-produkter. Välj bland våra många olika alternativ för ett härligt utomhusliv i trädgården eller på altanen.